The Bad Boys Action Video (eigen locatie)

Direct contact? 0314-741741

Op een vrijgezellenfeest wil je eerst knallen!
 
Dat is vanaf nu mogelijk bij TB events met onze allernieuwste klapper:
 
The Bad Boys Action Video!
In de clip gaan jullie op jacht naar de op los geslagen vrijgezel en proberen hem in te rekenen.
 
Geïnspireerd op “Sabotage” van The Beastie Boys gaan we in +/- 4 uur samen met je vriendengroep een videoclip opnemen. Aan de hand van een vaste verhaallijn, die je vooraf krijgt toegestuurd, schieten we de clip op meerdere locaties die niet ver (binnen loopafstand) van elkaar af liggen. Steden zijn wat dat betreft vaak prima geschikt als locatie. Mocht je het lastig vinden om een locatie te bepalen, dan geven we je graag tips!
 
Onbezorgd kunnen draaien is belangrijk, daarom draaien we alles ‘met een dikke knipoog’. Zwaaien met niet van echt te onderscheiden wapens en gevaarlijke stunts doen we lekker thuis. 
 
Een professionele cameraman/editor komt langs met een FullHD-camera, een GOPRO-camera, foute pruiken, brillen, kettingen, ringen, badges, zwaailicht, attaché-koffers, hoeden en andere attributen. Natuurlijk mag je je 'bad' uitstraling verder perfectioneren met eigen spullen.
 
Deel van de voorpret is dat je vooraf de rollen bepaalt, en je eigen ‘aka’ of bijnaam bedenkt. Op basis van je rol zoek je je kleding uit, die je vervolgens meeneemt naar de opnamedag.
 
Mocht je andere muziek wensen dan is dat mogelijk. Het is wel van belang dat je een uptempo (hard)rock nummer uitkiest, omdat dit het beste past bij het beeld. Het script staat vast. 
 
Bij slecht weer kan er worden verplaatst.
Boek dus tijdig!
 
 
*prijs is exclusief reiskosten

Event eigenschappen

  • Vanaf 12 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 4 uur
  • Vanaf € 49,50 incl. BTW per persoon
  • Eigen locatie Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
The Bad Boys Action Video (eigen locatie)

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'The Bad Boys Action Video (eigen locatie)' mogelijk?