Crazy 88 stadspel

Direct contact? 0314-741741

Mannen let op ! Wil je een doorgedraaid, hilarisch en superspannend uitje ?

Crazy 88 overal te spelen in Nederland, Duitsland en Belgie !

Hoe ver ga je om de doldwaze opdrachten uit dit maffe spel tot een goed einde te brengen? Crazy 88 is een doorgedraaid, hilarisch en superspannend uitje. Het spel wordt over de gehele wereld gespeeld en dat is niet voor niets! Het is ideaal als groepsuitje, bedrijfsfeest of teambuilding. Met meerdere teams strijd je om als eerste een lijst met dwaze opdrachten uit te voeren. Opdrachten? Zeg maar gerust opgaven! We bombarderen jou en je team bijvoorbeeld heel gemakkelijk tot straatact, waarbij je 5 euro moet verdienen voor je verder mag...

Wat staat je te wachten tijdens Crazy 88?


Hold your horses. Voor we jou en je team in het diepe gooien, krijg je eerst een uitgebreide speluitleg, onder het genot van een drankje opeen door ons geregelde horeca gelegenheid. Daarna vormen we teams en krijgt jullie team een laatste strategische briefing. Nou mag je los. Gewapend met een digitale camera, een stadsmap en een lijst aan opdrachten schuim je de stad af voor de meest dol dwaze , knotsgekke opdrachten ooit! Kijk er dus niet raar van op als je straks net doet of je met een geleende mobiel naar Zuid-Afrika staat te bellen.
Alles voor de winst. Dit spel vergt daarom veel creativiteit, enthousiasme en bovenal heel veel lef. Samen met je team werk je de lijst met opdrachten af. Aan het eind van het spel komen jullie weer samen op het beginpunt. Hier worden jullie ontvangen met een drankje. Elk team presenteert zijn dolle ervaringen en rare vondsten van die middag. Daarna worden de winnaars bekendgemaakt, dit gebeurt weeronder het genot van een drankje op dezelfde horecalocatie als waar je bent begonnen.

Extra's erbij boeken ?
Zo’n dag in het veld smaakt naar meer. Een lunch of diner  is een perfecte afsluiter. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem hiervoor contact op.

Dit spel is ook in het Engels te spelen.

** wij bereken geen reis- of reserveringskosten

Event eigenschappen

  • Vanaf 12 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
  • In 177 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
Crazy 88 stadspel

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Crazy 88 stadspel ' mogelijk?