The Hangover He-le-maal de weg kwijt! Vrijgezellendag voor Mannen

Direct contact? 0314-741741

The Hangover Vrijgezellendag speciaal gemaakt voor Mannen!

Je hebt van die feestjes die om een kleine ‘reconstructie’ vragen. Wijn in het tapijt, voetstappen op de muur, een prachtige witte tuin/lege brandblusser en lepeltje-lepeltje wakker worden naast een maat van je, om maar een paar 'blank spots' te noemen.

Net als in The Hangover: he-le-maal de weg kwijt!

Speciaal voor jullie die hards is er The Hangover Game. Hilarisch als bedrijfsfeest of vrijgezellenparty. Geen cliché kroegentocht, maar dwaze opdrachten waarmee je thuis kunt komen… Of níet natuurlijk. Ontwerp een eigen teamtattoo en ‘zet’ ‘m bij jouw vrienden, of vind drie chicks voor een wet t-shirtcontest en laat je vrijgezel lekker meedoen. Alles voor de punten, alles voor de faam! Daarom leg je elke dolle actie vast op camera. Da’s leuk voor uhh...morgen! Gelukkig duurt het nog even voordat de bruiloft is...

Dus opzoek naar een leuke invulling voor een vrijgezellenfeest voor mannen (wij hebben ook een variant voor een vrouwen vrijgezellendag )

Mocht u een vrijgezellenfeest moeten organiseren waar dan ook in Nederland , Belgie of Duitsland bent u bij ons bij het juist adres.
 

Event eigenschappen

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
  • In 165 plaatsen mogelijk Bekijk locaties
Direct een offerte aanvragen!
The Hangover He-le-maal de weg kwijt! Vrijgezellendag voor Mannen

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'The Hangover He-le-maal de weg kwijt! Vrijgezellendag voor Mannen' mogelijk?