The Hangover He-le-maal de weg kwijt! Vrijgezellendag voor Mannen
Lier
Direct contact? 0314-741741
The Hangover Vrijgezellendag speciaal gemaakt voor Mannen!
Je hebt van die feestjes die om een kleine ‘reconstructie’ vragen. Wijn in het tapijt, voetstappen op de muur, een prachtige witte tuin/lege brandblusser en lepeltje-lepeltje wakker worden naast een maat van je, om maar een paar 'blank spots' te noemen.
Net als in The Hangover: he-le-maal de weg kwijt!
Speciaal voor jullie die hards is er The Hangover Game. Hilarisch als bedrijfsfeest of vrijgezellenparty. Geen cliché kroegentocht, maar dwaze opdrachten waarmee je thuis kunt komen… Of níet natuurlijk. Ontwerp een eigen teamtattoo en ‘zet’ ‘m bij jouw vrienden, of vind drie chicks voor een wet t-shirtcontest en laat je vrijgezel lekker meedoen. Alles voor de punten, alles voor de faam! Daarom leg je elke dolle actie vast op camera. Da’s leuk voor uhh...morgen! Gelukkig duurt het nog even voordat de bruiloft is...
Dus opzoek naar een leuke invulling voor een vrijgezellenfeest voor mannen (wij hebben ook een variant voor een vrouwen vrijgezellendag )
Mocht u een vrijgezellenfeest moeten organiseren waar dan ook in Nederland , Belgie of Duitsland bent u bij ons bij het juist adres.
Event eigenschappen
- Vanaf 6 personen
- Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
- Ongeveer 3 uur
- Vanaf € 29,50 incl. BTW per persoon
- In 0 plaatsen mogelijk Bekijk locaties

Lier
Het ontstaan van Lier staat volgens de overlevering in nauw verband met de figuur van de heilige Gummarus van Lier, eertijds grootgrondbezitter en veldheer uit de 8e eeuw, later patroonheilige van de stad. De oorsprong van de stad wordt verbonden aan de bidplaats op Nivesdunc (ter hoogte van de huidige Sint-Pieterskapel, ca. 1225, het oudste bewaarde gebouw in de Lierse binnenstad). Na de dood van Gummarus zou daar een dorp gegroeid zijn. Logisch is dat de vroegere en eerste bewoning zich wellicht situeerde op de droger gelegen hoogten ten zuiden en ten noorden van een overwegend laaggelegen vochtig gebied. In de 9e eeuw zouden deze oude kernen verlaten worden ten voordele van een nieuwe die dichter bij de samenvloeiing van de Neten lag en dus economisch veel interessanter was. Transport over water bood een aantal voordelen tegenover transport over land.
Latere ontwikkelingen maken van Lier een stad voor handelaren, wat ook nu nog duidelijk in het stadsbeeld is te merken. In een 11e-eeuws handschrift vindt men een vermelding van een kapittel van Kanunniken, verbonden aan de hoofdkerk die op dat moment nog aan de Heilige Johannes was toegewijd. De definitieve opbloei van de Gummarus-verering in de 11e en 12e eeuw zou de latere naamsverandering verklaren. De begraafplaats van de Heilige Gummarus in de Sint-Pieterskapel als bedevaartplaats én de aanwezigheid van het kapittel hadden een positieve invloed op de groei van de Lierse agglomeratie. Het ontstaan van stichtingen en kloosters is trouwens een opmerkelijk fenomeen in gebieden waar het bevolkingsaantal stijgt en ook Lier trekt vanaf de 13e eeuw kloosterorden aan...